Wij sprekenTlf: (+34) 922 712 254

Over Wady Properties.

Tenerife appartementen, Onroerend goed Directies Tenerife.

Eigendom van Silvana Straccia en Ruben Dario Rodríguez, Wady Properties en Wady Services zijn een Immobiliën kantoor met vele jaren ervaring. Hun kantoor is gevestigd aan de hoofdweg naar Puerto Colon.

Het eerste wat elke klant ontvangt op het kantoor van Wady is de meest recente update van informatie, (geen 'valse aanbiedingen' om hun aandacht te vangen) om niet te kostbare tijd te verspillen, terwijl hun hier in Tenerife zijn, of het kiezen van het bezichtigen van eigendommen die enkel interesant zijn voor hen.Het voornaamste doel van Team Wady is om cliënten te helpen vinden van de juiste eigendom, ongeacht hun behoeften: ofwel genot, vakantiehuis, investeringen, of beide, nooit dwingen tot te kopen.

Ze hebben nooit eigendommen willen verkopen die niet perfect zijn voor de klant en werken liever verder om te vinden wat de klant echt wil, en blijven in contact via e-mail of telefoon tot het perfecte huis is gevonden.

Wady Properties, werkt eerlijk en alleen overeenkomstig met de Spaanse wet, wat betekent dat alle documentatie wordt afgerond in het Spaans, Met de corresponderende vertaling, daar Belgische en Nederlandse juridische documenten geen waarde hebben in Spanje.

Wady Properties benijdenswaardige reputatie voor een uitstekende klantenservice en het blijven verzorgen van de belangen van hun cliënten... die na vele jaren nog steeds langs komen voor : dingen als het vertalen van documenten en ga zo maar door.

Onnodig te zeggen dat een van de grootste bronnen van nieuwe klanten komen door aanbevelingen en getuigenissen van bestaande klanten. Vooral de persoonlijke service dat Silvana, Dario en alle medewerkers aan hun klanten geven wordt enorm gewaardeerd.

Wady zorgt voor alles met betrekking tot aankoop of huur, voor en na dat de akte wordt ondertekend. Niet-residenten moeten een wettelijke vertegenwoordiger in Spanje kiezen voor alles wat met notaris, registratie, belastingen, enz te maken heeft.

Ook regelen ze hypotheken en hebben een geweldige relatie met veel banken waarmee zij de allerbeste financiële optie voor elke induviduele zaak vinden.

Ook bieden Wady Properties vele andere diensten zoals het voorbereiden van een testament, NIE toepassing en volmacht, enz.

Naast de verscheidenheid aan gesproken talen door het Wady personeel, is het de persoonlijk opvolging van elke klant bij Wady Properties dat het grote verschil maakt met een andere makelaars.

In de afgelopen twee jaar is Wady service uitgegroeid, zodoende dat een groot deel van het bedrijf de klanten de kans geven om hun eigendom te renoveren tot een zeer hoge standaard. Of het een volledige renovatie is of een eenvoudige herinrichting. Ze kunnen de klant garanderen dat hun investering in veilige handen is.

Deze uitgebreide en persoonlijke service is wat Wady Properties zo bekend maakt. Nog voor de akten worden ondertekend en de klant terug vliegt naar België of Nederland; worden ze meegenomen op een “tour” om de kleuren, meubels en materialen voor hun nieuwe huis te kiezen, en kunnen ze met een goed gevoel terugkeren, wetende dat de afwerking tot de hoogte standaard zal zijn.

Aankoop, verkoop, renovatie en inrichting is gewoon een all-round pakket met dezelfde agent en zonder de gebruikelijke hoofdpijn of "vertragingen". De beroemde Spaanse “morgen” bestaat niet in de Wady Properties Organisatie het halen van deadlines is een kwestie van trots.

Wilt u meer weten of een gratis offerte hebben, aarzel dan niet om te bellen of kom gewoon even langs naar het kantoor voor een gratis en vriendelijk advies.

Prijs reductie

1 slaapkamers Appartement te koop in Tinerfe Garden, San Eugenio Bajo, Tenerife

Price : € 158.000
1 slaapkamers Appartement te koop in Tinerfe Garden, San Eugenio Bajo, Tenerife

Prijs reductie

Exclusiviteit

1 slaapkamers Appartement te koop in Las Floritas, Las Americas, Tenerife

Price : € 169.000
1 slaapkamers Appartement te koop in Las Floritas, Las Americas, Tenerife

Prijs reductie

3 slaapkamers Herenhuis te koop in Jardín Botánico, Adeje Town, Tenerife

Price : € 240.000
3 slaapkamers Herenhuis te koop in Jardín Botánico, Adeje Town, Tenerife

CONTACT GEGEVENS

Tenerife Office
C.C. Aquamarina Lokaal 24
Puerto Colón 38660
Playa de las Américas
Costa Adeje - Tenerife

e-mail: web@wadyproperties.com
Tel:(+34)922712254
Fax:(+34)922716046
Gsm :
606951884
679963297
Noodtel:
628432102